Hem » elvis » Elvis Presley

Elvis Presley

elvis presley
Elvis med Czech National Symphony Orchestra.

I dag är det 40 år sedan Elvis Presley dog, endast 42 år gammal. Alla har väl, eller har haft någon slags idol inom musik, min första och största idol var, och i mångt och mycket är just Elvis Presley. Jag lyssnar inte jättemycket på honom nu för tiden, men artisten och personen Elvis har alltid en speciell plats hos mig. Som artist gäller det att ha bra röst och karisma, Elvis hade mycket av båda dessa egenskaper. Det finns få levande artister idag än mindre döda, som både säljer och drar lika mycket folk som Elvis Presley gör, 40 år efter sin död.

Bilden är från Elvis – The Wonder of You konserten i Malmö Arena den 12:maj i år, där han uppträdde med Czech National Symphony Orchestra. Konserten kommer tillbaka till Sverige 2018, den som inte såg den i Malmö har nu chansen att se den i Göteborg eller Stockholm i juni nästa år alltså, precis som i Malmö kommer även Priscilla Presley att vara närvarande och berätta om personen/artisten Elvis Presley och olika episoder i deras liv tillsammans.

4 kommentarer

  1. Anita Malta säger:

    Minns också var jag var och vad jag gjorde just den dagen för 40 år sen. Som du skriver, vissa händelser minns man medan många andra faller i glömska eller förträngs, om det är något negativt. Elvis var helt fantastisk med sin karisma och visst är det fantastiskt att han ännu efter 40 år på sätt och vis ännu lever kvar.

    • magnus säger:

      Det är väl tur att man glömmer eller förtränger vissa saker, då är det ju ett bevis på att det inte var viktigt och en sak som inte ska ligga där och ta plats 🙂
      Det kommer nog aldrig att bli någon artist som kommer i närheten av Elvis, iaf har jag väldigt svårt att tro det.

    • magnus säger:

      Minns också den dagen han dog, kommer ihåg precis var jag var och vad jag gjorde, vissa händelser som har en påverkan kommer man ihåg precis vad man gjorde medans man numer kan glömma vad man ska ha i en affär, om man inte har det uppskrivet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.