Hem » inkomstgaranti » Slopa statsrådspensionen!

Slopa statsrådspensionen!

luftballong

Statsrådspensionen borde verkligen slopas efter vad jag läste Lena Adelsohn Liljeroth kvitterade ut varje månad, hon är inte ensam om att kvittera ut otroliga ”löner” utan att göra rätt för sig.

Är man politiker på ”topp” nivå har man mer än 5 gånger mer i inkomst varje månad än t.ex. en som jobbar i den offentliga sektorn + fria resor och andra förmåner som andra inte har, nog skulle en sådan person ha råd med en avsättning från den månatliga väl tilltagna inkomsten för en framtida pension kan man tycka, men tydligen är det inte så, eller så har dessa gjort ett sånt fantastiskt enastående jobb att det helt enkelt måste prisas i all dess evighet…enligt dom själva i alla fall.

Slutar man ett jobb, vilket som, vare sig det är pga. pension, uppsägning eller att man helt enkelt slutar själv, då är det också slut med den höga, eller i alla fall den lön man har haft då man arbetat, så ska det också vara för t.ex. statsråd och ministrar, det är min klara ståndpunkt, personer med en viss högre position än majoriteten boende i landet har en tendens att sväva i det blå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.