Hem » app » På jakt efter Pokémon!?

På jakt efter Pokémon!?

pokémon spelare

Den här synen kunde jag se i en liten park i Varberg igår, var dom på jakt efter Pokémon? jag skulle nästan tro det, en hade cykel till sin hjälp för att snabbt kunna ta sig fram, en annan hade sin hund till hjälp, 2 andra behövde ingen hjälp alls. Pokémon Go har kommit att bli en succé artat app för smartphones sedan den släpptes nu i juli, på både gott och ont, för enligt Dr. John Grohol främjar spelet motion och förebygger eller hjälper människor med psykisk och fysisk ohälsa så som depression och social ångest att interagera med andra människor, och det är ju jättebra, folk blir mer sociala.

Inget gott som inte har något ont med sig, det har ju förekommit olyckor i jakten på Pokémon också, det är nog också ett beroendeframkallande spel, där spelare blir ilskna när det inte går att spela.

Jag kan ju dra likheter med Pokémon Go och geocaching, båda två går ut på att komma ut, den ena ska man jag ”monster” den andra ska man leta efter ”skatter”, nu är valet fritt att välja på vilket sätt man vill komma ut på.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.