Hem » hantverk » Konst & Hantverksutställning – del 2

Konst & Hantverksutställning – del 2

glaskulor

Då var det dags för del två i Konst & Hantverksutställningen, det är inte bara i växthuset som det finns saker att titta på, i trädgården ligger det glaskulor.

hästen

I hagen går den ena hästen.

fritt skapande

Uppe i skogen får man se fritt skapande lite varstans.

yellow submarine

Men, åter in i växthuset (som var väldigt varmt), där ser man fina gula ubåtar av Theresa Grimwade Cully, en hyllning till Beatles kanske?

smycken

Fina smycken fanns det också, gjorda av Siri Unger.

tuschtavlor

Sist men inte minst i den här del två i Konst & Hantverksutställningen 2017, dessa fina tavlor, de två till höger är i tusch, det syns inte här men de är gjorda med små, små ”streck” och former, fantastiskt jobb, också gjorda av Siri Unger (hoppas jag inte skrev fel nu), de till vänster är jag inte helt säker på vem som är upphovsmakaren till men också dessa är underbara.

En enastående utställning mitt i ingenstans som är väl värd ett besök, utställningen pågår t.om. söndag 2 juli.

2 kommentarer

  1. Anita Malta säger:

    Underbara bilder ! Ubåtarna är hur läckra som helst liksom det fria skapandet i skogen. Tavlorna är också väldigt fina, så unika och alldeles speciella.

    • magnus säger:

      Tack så mycket Anita, ja, ubåtarna är hur fräcka som helst, allas konstverk är ju unika, bra och speciella, på såna här utställningar har ju alla chansen att få visa upp sina alster, finns säker många, många ute där som gör något men aldrig riktigt får chansen eller möjligheten att visa upp sig, en del kanske inte vågar heller för att man inte ”tror på sig själv”, men jag tycker att man ska ta chansen om den dyker upp att ställa ut det man gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.